Mökin ja talon pohjatyöt

Oletko rakentamassa mökkiä tai kotia? Me luomme kodillesi tai mökillesi perusteet, joiden päälle on hyvä rakentaa.  Kun perustukset ovat kunnossa, mökki tai talo seisoo vahvasti pystyssä. Pohjatöihin kannattaa valita ammattilainen, joka tekee työnsä huolella ja ammattitaidolla. Meillä on kokemusta ja osaamista.  Kun olet vailla asiantuntevaa palvelua, ota yhteyttä ja kysy tarjous! 

Kunnallistekniikka

Meillä on pitkän ajan kokemus kunnallistekniikan rakentamisesta ja huoltotöistä. Kalustomme on käytettävissä nopeallakin varoitusajalla hätätapauksissa.

Imetyskentät

Teemme imetyskenttien rakentamis- sekä saneeraustöitä yksityisille henkilöille sekä yrityksille. Tavallisen imetyskentän rakentamiseen varaamme yhden työpäivän, asennamme imetyskenttätarvikkeet itse ja hoidamme työmaalle maa-ainekset, nopeaa ja helppoa!

Metsätyöt

Kalustoomme kuuluu kaivinkoneeseen liitettävä moto, jolla hoituu näppärästi pienet ja suuremmat puuhakkuut. Risukot siistitään tehokkaasti ketjumurskaimella. Kysy myös tarjousta kannonjyrsinnästä! Kantojyrsin on nopea ja siisti tapa päästä eroon ylimääräisistä kannoista, se säästää muita kasvustoja ja pihaa kaivuutöiltä.

Vanha pelto ennen raivausta.

Ketjumurskainkäsittelyn jälkeen.

Viherrakentaminen

Meiltä löytyy pitkä kokemus pihatöistä. Olitpa sitten rakentamassa uutta pihaa tai kunnostat vanhaa, kysy tarjous! Esimerkiksi salaojien kaivuut hoituu helposti kompaktilla kalustolla.

Kalustoon liittyi pieni ja näppärä Kobelco! Täydellinen apu ahtaampiin kohteisiin.

Kevyt kuorma-auto

Kalustoomme kuuluu myös kevyt kuorma-auto, jossa on 12 metriin ulottuva nosturi kori- ja kouravarustuksella. Tällä on kätevä kuljettaa vaikkapa kukkapenkkiin multaa, poistaa oksia korkeammalta puista tai nostaa pienimuotoiset katto- ja seinäelementit. Auton lisävarusteisiin kuuluu mm. rumpujen sulatus-yksikkö, jolla voi pestä tai sulattaa jäätyneet viemärit.


Referenssit

 

Meidän osaamiseen luottavat mm. seuraavat yritykset:

 

NCC Suomi Oy

Finavia Oyj

Kittilän kunta

Kittilän vesihuolto

Napapiirin Kuljetus Oy

Oy Levi Ski Resorts

YIT Rakennuspalvelut

Rovakaira Oy

Rakennus VML Oy

LVI-urakointi J. Tuovinen